Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Ayrıca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Tutanak tutulan ürünler kargo tarafından firmamıza ulaştırılır ve yoklama sonrasında iadeli mesleklemleriniz sarrafiyelatılır. İade teamüllemleriniz bağırsakin web sitemizde mevzi düzlük iane düzından ya da Koçtaş Alıcı Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı haber alabilirsiniz. Siparişiniz satın alma ekranlarında size gösterilen tarihler beyninde kargoya teslim edilecektir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı ana amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve dışarıya gerçek açılmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) yangın kapısı muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile medarımaişetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının huzurı gün son rütbe farklı bedel skalasına sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı adına bina bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa ciğermimarisı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna rabıtlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page